Mobil Shc™ 600 Serisi

Mobil Shc 600 Serisi İlerici Ve Üstün Performanslarıyla Bilinen Ve Beğenilen Bir Ürün Olmuştur.

 

Mobil SHC 600 Serisi yağları ekipman koruması, yağ ömrünü yükseltmeye ve müşteri verimliliğini arttırmak için sorunsuz ve benzersiz bir olağan üstü şekilde performansıyla dişli ve yataklı yağlar olarak bilinmektedir.

Mobil SHC 600 Serisi patent aşamalarına en son olan Mobil Shc özgün teknolojisi ile bilimsel olarak tasarlanarak formüle edildikten sonra yüksek ve düşük sıcaklıklarda yüksek performans göstermektedirler. Bu yağlarda düşük sıcaklık özelliklerinin yanında düşük viskozite sınıfında hava bırakma performansları yükselmiştir ve bu tür yağlar mekanik kesmeye karşı dayanıklı olduklarından dolayı vizkozite kaybına uğramamaktadırlar.

Baz yağların üretiminde kullanılmakta olan Mobil Shc 600 Serisi ürünlerin sürükleme katsayıları mineral yağlara göre düşük olmakla beraber dişli ve rulmanlı yatak temas yüzeyleri gibi uyumlu olmayan yük bölgelerinde sıvı sürtünme kuvveti az olmaktadır. Bu sayede sıvı sürtünmenin azalmasıyla beraber sıcaklığın düşmesi dişli verimliliğinm artması ve enerji tasarrufu sağlanmış olmaktadır. Mobil SHC 600 Serisi sadece yüksek sıcaklıklarda sorun çözücü olmakla kalmayıp sundukları diğer yararlarla da çok çeşitli ekipmanlarda kullanımlarına uyum sağlamaktadır.

 


 

Özellikleri ve Faydaları Nelerdir?

 

  • → Mobil SHC 600 Serisi ilerici ve üstün performanslarıyla bilinen ve beğenilen bir ürün olmuştur. Bu yağların gelişiminde oynayan en önmeli faktörlerden biride sürekli gelişmekte olan endistüriyel ekipmanların gelişimi açısından bilim adamlarımız ve uzmanlarımız ekipman üreticileri gelmektedir.
  • → Ekipman üreticilerinde ortak çalışma yapılarak ortaya çıkan bir bilgide mineral yağlarında enerji verimliliğini %3,6'ya varan iyileşme sağlanmaktadır.
  • → Mobil SHC 600 Serisi benzersiz olması açısından ısıl oksidasyon dayanıklılığı potansiyeli sağlayacak olan özel baz sistemleri seçmişlerdir.
  • → Baz yağlarının sahip oldukları yağ ömrü tortu kontrolü ile beraber ısıl okdinasyon ve kimyasal bozunmada dayanıklılığı en üst düzeyde yarar sağlamaktadır. Bu özel yapımındaki sonuçlar ise düşük sıcaklıkta akışkanlıkla beraber uzak noktalarda düşük ortam sıcaklığına sahip olan uygulamalar için kilit faydaları sağlanmaktadırlar.

 


 

Kullanım Yerleri

 

  • → "Filled -for-life" dişli kutuları, yüksek devirli ve düşük verimli sonsuz dişliler için kullanıklmaktadır.
  • → Yağ değişiminin zor yapıldığı zor ulaşılan yerlerde bulunan dişli kutular için kullanılmıştır.
  • → Dönemsel yağ değişimlerinden kaçınabilen kayak pisti telesiyeji gibi düşük ısılı uygulamalarda da kullanılmaktadır.
  • → Yüksek ısılarla karşılaşılan karıştırıcı rulmanlı yatakları ve silindir boyun yataklarında kullanılmaktadır.
  • → Plastik kalenderlerde de kullanılmaktadır.
  • → Denizcilik alanı santrifüjleri dahil olmak üzere ağır santrifüj uygulamalarında kullanılmaktadır.
  • → Demiryolu A/C Çekme Tahriklerinde de kullanılmaktadır.
  • → Mobil SHC 626, 627, 629 ve 630 doğalgaz, saha gazları toplama, CO2 ve doğalgaz endüstrisinde kullanılan diğer işlem gazları basan Yağ Banyolu Vidalı Rotari Kompresörler için uygundur.
  • → Mobil SHC 629/630/632/634/636 ve 639, Siemens AG tarafından Flender dişli kutularında kullanılmak üzere onaylanmıştır.
  • → Mobil SHC 600 Serisi ürünleri havacılık için uygun değildir. Diğer bir deyişle uçak bileşenlerinin yağlanması için tasarlanmamış olup, bu amaçları için önerilmemektedir.

 


 

Sağlık ve Güvenlik

 

Mevcut bilgiler verilmesi açısından amaçlanan yerlerde kullanılmadığı zamanlarda ve güvenlik bilgi formuna uyulduğu takdirde bu ürünün insan üzerinde olumsuz etki yaratması beklenmemektedir. MSDS talep durumunda ana dağıtıcıların veya internet aracılığıyla sağlanmaktadır. Bu ürün amacı dışında da kullanılmamalıdır ve kullanılmış ürünleri yok ederken çevrenin korunması açısından dikkat ediniz.