Klüber Yağları İle Korozyona Karşı Etkin Mücadele

Bildiğiniz Üzere Korozyon Oluşumu Makinelere Zarar Vermektedir. Bu Yüzden Makinelere Doğru Yağlayıcıları Sürmeliyiz. Doğru Miktarda Kullandığımız Yağlar Makineleri Ve Ekipmanları Korozyona Karşı Korumaktadır.

 

Bildiğiniz üzere korozyon oluşumu makinelere zarar vermektedir. Bu yüzden makinelere doğru yağlayıcıları sürmeliyiz. Doğru miktarda kullandığımız yağlar makineleri ve ekipmanları korozyona karşı korumaktadır. Bunun için en çok tercih edilen ürün Klüber yağlayıcılarıdır. Bu yağlayıcılar sürtünme ve aşınma sonucu korozyon oluşumunu ortadan kaldırarak makinelerin ve ekipmanların hasar almasını en aza indirmektedir. Bu yağlayıcı korozyonu ortadan kaldırmanın yanı sıra makinenin ve ekipmanların performansının artmasında olanak vermektedir.

Korozyon karşı alınmış önlemler ekipmanların ömrünü uzatan faktörlerden biridir. Bunun farkında olan birçok makine ve ekipman üreticisi veya kullanıcısı ürünlerinde doğru yağlayıcıları kullanarak makine ve ekipmanlarının ömrünü arttırmıştır. Korozyona en çok mağdur olan sektörlerden biri olan otomotiv ve denizcilik sektörü bu yağlama işlemlerine en çok dikkat eden firmalardır.

Denizcilik sektöründe tuzlu suya maruz kalmak korozyonu artırmaktadır. Tuzlu suyun yanı sıra titreşim de korozyonun oluşmasında büyük rol oynamaktadır. Ayrıca korozyona büyük oranda maruz kalan bir diğer sektör olan otomotiv sektörü de kapı kilitlerinin sürtünmeleri kolaylaştırmak için ürünlerini yağlamaktadır. Bu yağlama işlemi içinde daha çok Klüber ürünleri tercih edilmektedir. Klüber Lubracition firması tarafından üretilmekte olan bu ürün kendi sektörünün liderleri arasında yerini alıyor. Ürünün bu kadar popülerleşmesindeki en büyük rolü ürünün performans attırıcı ve ürünlerin ömrünü arttırması geliyor. Kullanıcıların tamda bu iki faktöre dikkat etmesi ürünün daha çok tercih edilmesini sağlamıştır.

 


 

Klüber Yağları ile Korozyon Önlemeden Daha Fazlası

 

Korozyon önlemeden daha fazlasını sunan klüber yağları tüm metal parçalar için uyumludur. Bu yağlayıcının korozyon dışında kullanıcılarına sunduğu başlıca avantajlar sürtünmeyi azaltma, aşınmayı engelleme ve performansı arttırmadır.

Uzun uğraşlar sonucu teknolojinin gücünden yararlanarak ortaya çıkan bu ürün gelişimin her geçen gün daha da artırmaktadır. Bu gelişmeyi laboratuvar gibi ortamlarda gerçekleştiren personeller korozyona karşı birçok etkili ürün çıkartmıştır. Bu ürünler aşağıdaki gibi maddeler halinde sıralanabilir;

  • → Klübertop Tp 46-111
  • → Klübersynth MZ 4-17
  • → Klübersynth MZ 6-30

 

Bunların yanı sıra birçok klüber ürünü yağlayıcı bulunmaktadır. Bunları daha detaylı bir şekilde incelemek için markam petrol sitemizde ürün sekmesinden klüber alanına gelerek bu ürünleri inceleyebilirsiniz.