Dünyanın Enerji Taleplerini Karşılayacak Petrol ve Gaza Özel Yağlayıcılar

Birçok endüstri, enerjiyi farklı ama belirli amaçlar için kullanmanın yollarını yeniden keşfediyor. Bu bakımdan enerji kaynağı olarak petrol ve gaza olan talep her geçen gün artmaktadır. Bu durum, ekstraksiyon işlemlerinde sondaj makinelerinin aşırı kullanılmasına neden olmuştur.

Birçok endüstri, enerjiyi farklı ama belirli amaçlar için kullanmanın yollarını yeniden keşfediyor. Bu bakımdan enerji kaynağı olarak petrol ve gaza olan talep her geçen gün artmaktadır. Bu durum, ekstraksiyon işlemlerinde sondaj makinelerinin aşırı kullanılmasına neden olmuştur.

İster karada ister açık denizde olsun, sondaj ekipmanı son derece sert ve nemli koşullara maruz kalır. Arama ekipmanının güçlü ve sorunsuz çalışması için yağlayıcı ürünlerin de aynı derecede iyi performans göstermesi gerekir. Formülasyonu, yüksek basınç, geniş sıcaklık aralıkları, uzun çalışma saatleri altında çalışan ekipmanları destekleyebilecek özellikler içermeli, H2S ve hidrokarbona dayanıklı olmalıdır.

Bunun ışığında Molygraph, aşağıdaki prosesler için bir dizi özel yağlayıcı geliştirmiştir:

  • Dişli bağlantılar (Gövde, Boru, Döner Bağlantılar, Matkap Mili)– İplik Bileşikleri
  • Valf yağlama ve sızdırmazlık– Valf Yağlayıcıları
  • Rulmanlar– Çok Fonksiyonlu Gresler
  • Tel halatlar– Zincir ve Tel halat gresleri
  • Kapalı Redüktörler– Dişli yağları
İplik bileşikleri

İplik Bileşikleri

geliştirilen üretim ve sondaj bileşiklerinden oluşur. Bu ürünler, mükemmel tutukluk önleme ve yük taşıma özelliklerine sahip katı yağlayıcıların bir kombinasyonu ile birlikte gelir. Yüksek basınç ve sıcaklık altında dişli bağlantıların, somunların ve cıvataların yağlanmasına yardımcı olurlar. Bu, parçaların aşınmasını, deforme olmasını, kırılmasını, paslanmasını ve korozyona uğramasını önlemeye yardımcı olur.

Valf yağlayıcısı

VLG serimiz

Valf Yağlayıcıları

özel kalınlaştırıcı sistemlerden, katı yağlayıcılardan ve sentetik baz yağlardan yapılmıştır. Ana amaçları valf bütünlüğünü korumaktır. H2S'den kaynaklanan aşırı basınç, aşınma ve korozyona karşı koruyucu katkı maddeleri içerirler. Bu seri akışın kontrol edilmesine yardımcı olur, sızıntıyı önler ve zaman içinde bozulmaya karşı kendini korur. Valfler ve bağlantı parçaları aşırı koşullar altında çalıştığından performanslarını desteklemek için yağlama gerekir.

Zincir ve tel halat gresi

Teçhizatın üzerinde çeşitli faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için tel halatlara da ihtiyaç vardır. Bu nedenle, az bakımla uzun hizmet ömrü için bakımı çok önemlidir. Bu yüzden Molygraph geliştirildi

Tel Halat Yağlayıcıları

halatların çekirdeğine nüfuz ederek halatlar ve halat kıvrımları arasındaki sürtünmeyi azaltmaya yardımcı olur. Gres suya ve emülsifikasyona karşı oldukça dayanıklıdır. Bu nedenle bu, zorlu ortamlarda tel yüzeylerinin paslanmasını ve korozyona uğramasını önler.

Dişli yağları

Molygraph benzersiz olanı anlıyor

Dişli Yağı Gereksinimleri

farklı kimyalar ve viskoziteler için. Bu nedenle dişli kutularını yağlamak için özel formülasyonlar geliştirdik. Bu, dişli kutularının aşırı sıcaklık ve ağır yük gibi koşullar altında performans göstermesine yardımcı olur. Ayrıca kir, döküntü ve su ile kirlenmiş ortamlardan da korur.

Çok fonksiyonlu gresler

Endüstriyel uygulamaların karşılaştığı başka birçok durum vardır. Bunlar, geniş sıcaklık aralıklarına, yüksek yüklere, su girişine, yüksek neme vb. maruz kalan rulmanları ve kayan yüzeyleri içerir.

Çok Fonksiyonlu Gresler

bu ekstrem koşulları tolere edecek şekilde geliştirilmiştir.

Temizleyiciler ve yağ gidericiler

%100 temizlik sağlayan çevre dostu temizleyiciler ve yağ çözücüler geliştirdik. Solvent yelpazemiz ve

Su Bazlı Temizleyiciler ve Yağ Gidericiler

çeşitli uygulamaları karşılayın. Elektromekanik düzenekler, kalıplar, kalıplar, rulmanlar ve diğer çeşitli bileşenler gibi parçalar etkili bir şekilde temizlenir ve yağdan arındırılır.

Molygraph olarak müşterilerimizin taleplerini karşılamak ve sorunlarına çözüm sağlayıcı olmak için çalışıyoruz. Mühendislik uzmanlarımız sizden haber almaktan mutluluk duyacaktır.

 

Temasta olmak

Sondaj yağları yelpazemiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için bizimle iletişime geçin.