Molykote Kaplama

Molykote Özel Bir Yağlayıcıdır. Makinelerin Yağlanmasında Oldukça Sıklıkla Tercih Edilen Bu Ürün Kendi Sektöründe Önemli Bir Marka Olmayı Başarmıştır.

 

Molykote özel bir yağlayıcıdır. Makinelerin yağlanmasında oldukça sıklıkla tercih edilen bu ürün kendi sektöründe önemli bir marka olmayı başarmıştır. Türkiye’de de satışı bulunan bu ürün oldukça cep dostu olmasının yanı sıra kullanıcılarına uzun kullanım ömrü avantajı sağlamaktadır. Dow Corning firması tarafından üretilmekte olan bu ürün yılların verdiği tecrübeyle tasarlanmıştır. Son üretilen yağlayıcılarla sektörde adını daha da duyuran bu ürün satın alınma sayısını her geçen gün daha da arttırmaktadır. Bu artışın ve kalitenin farkında var olan birçok firma tercihini bu ürünlerden yana kullanmaktadır.

Gıda, kimya ve endüstriyel sektörlerinin vazgeçilmezi olan molykote ürünü ile bakımda etkin çözümler almak kaçınılmaz olacaktır. Bu sektörlerde ürünün sıklıkla tercih edilmesi başlıca sebep ürünün kaliteli olmasıdır. Bu durumunu ürün içerisinde bulunan katkı maddelerine borçludur. Uzman mühendis kadrosu tarafından her geçen gün daha da geliştirilen molykote ürünleri kullanıcılarına enerji tasarrufu da sağlamaktadır.

 


 

Molykote Kaplama Ürünlerinin Özellikleri

 

Makinalarda oluşan aşınmalar makinenin işleyişini yavaşlatmaktadır. Molykote bu sorunu ortadan kaldırıp aynı zamanda kullanıcılarının ürünlerine sürekli koruma özelliğini sunmaktadır.

Sürekli artıp azalan sıcaklık değerleri makine ve ekipmanların performansı düşürmektedir. Bu performans düşüşü Molykote ürünleri ile ortadan kalacaktır.

Su ve kimyasallara karşı direnç yaşanmadığı durumlarda makinelerin işleyişi yavaşlamaktadır. Bu kötü duruma en etkin çözüm yine bu yağlayıcı olacaktır.

Korozyonla başı belada bulunan birçok firma bulunmaktadır. Bu firmalar molykote ürünlerini tercih ettiğinde sorunun ortadan kalktığını gözlemlemiştir.

 


 

Molykote Çözümleri

 

  • → Çalışma ortamlarında yaşanan yüksek ses seviyesini azaltmada ürün kullanıcılarına etkin çözüm sağlamaktadır.
  • → Ürün kolay bir şekilde uygulanabilmektedir.
  • → Makinelerde yaşanan pasa karşı etkin çözüm sağlanmaktadır.
  • → Temiz yağlama işlemlerinde ürün kullanılmaktadır.
  • → Tek seferlik uzun ömürlü çözümlerde bu yağlayıcı kullanıcılarına etkin çözüm hizmeti sağlamaktadır.