Mobil Shc 500 Serisi

Mobil Shc Mükemmel Bir Oksidasyon Dayanım Özellikleriyle Beraber Yağ Ve Filtre Değişimlerin Aralıklarını Uzamasına Sebep Olmaktadır. Sistemlerin, Üstün Temizlik, Sorunsuz Olarak Operasyon Sağlamaktadırlar.

 

Mobil SHC 500 Serisinin Özellikleri ve Faydaları

 

Mobil SHC 500 serisi hidrolik yağları göstermekte oldukları üstün düşük ve yüksek sıcaklık performanslarının yanı sıra mineral yağ bazlı ürünlerle beraber karşılaştırıldığı zaman onların baya bir ilerisinde ki ve ötesin de bulunmakta olan ekstra ekipman koruması sağlamasına yardımcı olmaktadır.

Mobil SHC mükemmel oksidasyon dayanım özellikleriyle beraber yağ ve filtre değişimlerin aralıklarının uzamasına sebep olmaktadır. Sistemlerin üstün temizlik göstermesini sağlamaktadırlar. Yüksek düzey aşınmaların önlenmesi, üstün ekipman performansı, plansız ekipman arızalarının önlenmesi, üretim kapasitelerinin iyileştirmesine yardımcı ekipmanların çalışma sürelerini en üst seviyelere çıkmasına yardımcı olmaktadır. Kontrollü sudan ayrılarak yağların da az miktarda suyla kontamine olmasını sağlamaktadır.

 


 

Mobil SHC 500 Serisinin Kullanım Alanları

 

→ Özellikle dar toleranslı servo, valflerin kullanıldığı gelişmiş Sayısal Kontrollü (NC) makinelerdeki gibi tortu oluşumuna yatkın olan hidrolik sistemler de kullanılmaktadır. 

→ Çoklu-metal bileşenli tasarımlar kullanan sistemler de kullanılmaktadır. 

→ Yüksek basınçlı paletli, pistonlu ve dişli pompalar da kullanılmaktadır. 

→ Soğuk çalıştırma ve/veya yüksek operasyon sıcaklıklarının tipik olduğu sistemler de kullanılmaktadır. 

→ Az miktarda suyun kaçınılmaz olduğu uygulamalar da kullanılmaktadır. 

→ Dişli ve rulman içeren sistemlerde kullanılmaktadır. 

→ Yüksek oranda yük taşıma kapasitesi ve aşınma önleyici koruma gerektiren sistemler de kullanılmaktadır. 

→ Nem içeren sistemler gibi ince yağ filmi korozyonuna karşı korumanın önemli olduğu uygulamalarda da kullanılmaktadır. 

 


 

Sağlık Ve Güvenlik

 

Ürünün, güvenlik bilgi formunda belirtilen hususların dikkate alınması ve amacı doğrultusunda ilgili bölgelerde kullanılması şartı ile sağlığınızı tehdit edecek bir etkisi bulunmamaktadır. Güvenlik bilgi formu, müşterinin isteği doğrultusunda ana dağıtıcıdan internet aracılığıyla verilebilmektedir. Bu ürünler amaçları dışarısında kullanılmamalıdır. Kullanılmış olan ürünlerin yok edilmesi durumun da çevrenin korunmaları konusun da dikkatli olmalısınız.