Gresin Rengi Ne Kadar Önemlidir?

Renkler bizi çeşitli şekillerde etkileme yeteneğine sahiptir. Örneğin, kırmızı tutku ve çeşitli duygularla ilişkilendirilir, mavi güvenlik ve huzur duygusu yaratır, sarı ise mutluluk ve sıcaklık duygusu verir.

Renkler bizi çeşitli şekillerde etkileme yeteneğine sahiptir. Örneğin, kırmızı tutku ve çeşitli duygularla ilişkilendirilir, mavi güvenlik ve huzur duygusu yaratır, sarı ise mutluluk ve sıcaklık duygusu verir.

Onlarca yıldır renkler tüketicilerin satın alma yeteneklerini etkiledi. Renk tercihleri ​​kişiden kişiye değişir; bazıları açık ve dinlendirici renkleri (örneğin beyaz) tercih ederken diğerleri koyu renkleri (örneğin kırmızı) tercih eder. Tüketiciler genellikle gresi renk tercihlerine göre satın alırlar. Bu doğru bir yaklaşım mı?

Doğru gresi seçmek

Son birkaç on yıl, gres geliştirme konusunda hızlı ilerlemelere tanık oldu. Günümüzde çok çeşitli

Yüksek Sıcaklık Gresleri

diğerleri arasında alüminyum kompleksi, baryum kompleksi, kalsiyum sülfonat ve poliüre dahil olmak üzere tüketicilere sunulmaktadır. Aşırı basınç gresinin kalitesi ve performansı; kıvamı, suya dayanıklılığı, yük taşıma yeteneği, mekanik stabilitesi ve sıcaklık ömrü ile belirlenir. Ancak birçok kişi bu özellikleri gözden kaçırıyor ve yağın görünümüne ve kokusuna göre satın alıyor.

Yağın rengi önemli mi?

Gres çok çeşitli heyecan verici renklerde mevcuttur. Bu renklerin önemi üreticilere ve kullanıcılara göre farklılık gösterir. Gres türlerini tanımlamak için renkler verilmiştir. Renk kodlaması üreticilere göre değişse de bazı özellikler ortaktır. Örneğin, beyaz genellikle temsil etmek için kullanılır.

Gıda Sınıfı Yağlayıcılar

Gıda işleme, paketleme ve şişeleme tesislerinde kullanılabilir.

Öte yandan siyah, yüksek yüklü çalışma koşullarında kullanılan grafit/moly yüksek sıcaklık greslerini temsil etmek için kullanılır.

Gres rengi performansı etkiler mi?

Birçok kişi yanlışlıkla gresin canlı renklerinin nasıl kullanılması gerektiğini gösterdiğini varsayar. Örneğin insanlar kırmızı ve mavi renklerin sırasıyla yüksek ve düşük sıcaklıklar için olduğunu düşünüyor. Gerçekte rengin gresin performansıyla hiçbir ilgisi yoktur. Yoğun sıcaklıklarda çalışan yüksek performanslı gresler, diğer renklerin yanı sıra mavi, kırmızı ve yeşil renklerde de mevcuttur. Bu renkler ait oldukları markaya göre değişiklik gösterir; dolayısıyla satın almanız gereken gresi belirleyen tek faktör renk olmamalıdır.

Aşırı sıcaklık gresi kullanım ömrü boyunca sıklıkla renk değiştirir. Bu tür renk değişiklikleri sorunların göstergesidir. Örneğin gres oksidasyon, kirlenme veya termal bozunma nedeniyle rengini kaybedebilir veya kazanabilir. Bazı gresler süt kıvamına gelir ve bu su kirliliğinin göstergesidir. Sürekli yüksek sıcaklıklara maruz kalan gres, renginin yoğunluğunu kaybedebilir. Bir gresin kullanım sırasında rengi değişirse, bu onu değiştirme zamanının geldiğinin bir işaretidir.

Hangi gres türünü seçeceğiniz konusunda kafanız karıştıysa bizimle iletişime geçin. Karmaşık iş ihtiyaçlarınız için suya dayanıklı gres, aşırı basınç gresleri ve yüksek sıcaklık gresleri sunuyoruz. İşletmeniz için faydalı olabilecek başka gres çeşitlerimiz de mevcuttur. Bizi şu numaradan arayın:

+

91-8104409925 veya adresine e-posta gönderin

sales@molygraph.com

Endüstri ortamınızdaki bileşenler için doğru gresi seçmenize yardımcı olacağız.