Shell Gadus S3 V220 C2

Shell Gadus S3 V220 C2 Gresleri Shell Gadus Ürünlerinin Bir Çeşidi Olan Ve Yüksek Performans Sağlayan Özel Yağlayıcılardır.

 

Shell Gadus S3 V220 C2 Nedir?

 

Shell Gadus S3 V220 C2 gresleri Shell Gadus ürünlerinin bir çeşidi olan ve yüksek performans sağlayan özel yağlayıcılardır. Bu özel yağlayıcılar ile makinalar yüksek performans sağlamaktadır. Makinaların daha rahat ve etkili bir şekilde çalışabilmesi için birçok şirket tarafından kullanılan Shell Gadus yağları, hem makinaların bakım maliyetleri düşürmekte hem de makinaların uzun saatler boyunca çalışmasına olanak sağlamaktadır. Bu özel gresler makinaların bakım süreçlerini uzatarak şirketlerin zamandan tasarruf etmelerine olanak sağlamaktadır. Makinaların bakım süreçleri uzun saatler almasının yanı sıra maliyetleri de oldukça fazladır. Bu gresler makinaların bakım maliyetlerini en aza indirgemektedir.

 


 

Shell Gadus S3 V220 C2 Uygulama Alanları

 

  • → Demir çelik sektörü
  • → Çimento sektörü
  • → Askeriyedeki ağır hizmet uygulamaları
  • → Vibrasyonu yüksek noktalar
  • → Fırınlar
  • → Konveyör rulmanları
  • → Tekerlek rulmanları

 

Shell Gadus ürünleri makine ve motorlu araçlarınızın dişlilerinin korunması için kullanılan greslerdir. Bu gresler araç ve motor dişlilerinin uzun ömürlü olmasını sağlayarak müşterilerine maliyet konusunda yardımcı olmaktadır. Dişli ve rulman yağlanmasında en çok kullanılan bu ürünler dişlilerin aşınma gibi sorunları sonucunda oluşan dişli kaybının önüne geçmektedir.

Shell Gadus yağları üretilme aşamalarında sentetik teknolojilerden yararlanmaktadır. Bu üretilme aşamaları greslerin uzun yıllar boyunca kullanılması ve aynı performansı sağlaması hedeflenmektedir. Birçok uygulama da kullanılmakta olan Shell Gadus gresleri düşük maliyetli olması, güvenilir olması ve çok amaçlı olması birçok kullanım alanına sahip olmasını sağladığı en önemli etkenlerdir.

Shell Gadus özel yağlayıcıları ekipman aşınmalarının önüne geçmesinin yanı sıra sistem verimliliği ve hizmet ömrünü arttırması makinaların uzun ömürlü bir şekilde kullanılmasına olanak sağlar. Shell Gadus özel yağlayıcıları her türlü ortamda yüksek performans sağlamaktadır. Yüksek sıcaklık gerektiren çalışma ortamlarında dahi yüksek performans sağlayan gresler makinaların sıcaklık değerleri altında zarar görmesini engellemektedir. Bunun yanı sıra düşük sıcaklıklarda makine, cihaz ve motor dişlilerinin donma problemlerini ortadan kaldırmak için kullanılan özel yağlardır. Bu yağlardan birine sahip olarak makine dişlilerini ve rulmanlarınızın uzun ömürlü olmasının yanı sıra yüksek performanslar da çalışmasını sağlamaktadır.