Shell Gadus S2 V220 2

Eski İsimleri Shell Alvania Ep (lf), Shell Retinax Ep, Shell Alvania Ve Shell Retinax C5 Olarak Bilinmektedirler.

 

Eski isimleri Shell Alvania Ep (lf), Shell Retinax Ep, Shell Alvania ve Shell Retinax C5 olarak bilinmektedirler. Shell Gadus S2 V220 dünyaların bir numaralı gres markalarından beklenen en üst seviye performans sağlayan yağlardandır.

 

Shell Gadus S2 V220 Yağı Nasıl Oluşmaktadır?

 Lityum sabunlu olan bu yağlarda yüksek viskozite indeksli baz yağları kurşun içermemekte, yüksek basınç ve diğer kimyasal katkıların optimumlarının performansı verecek şekillerde harmanlanmasından ortaya çıkmaktadır.

 

Peki Shell Gadus S2 V220 Nerelerde Kullanılmaktadır?

 Demir çelik, madencilik, inşaat ve bunlara benzeyen çok sektörde yatak ve rulmanlarda büyük ölçüde kullanılmaktadır.

 


 

Performans Özellikleri

 

Olağanüstü Yük Taşıma Kapasitesi

Shell Gadus S2 V220 sahip olduğu (ep) katkılarıyla oluştuğu için ağır ve şok yükler altında gerekli yağ filmini problemsiz oluşturmaktadır.

 

Üstün Mekanik Kararlılık

 Shell Gadus S2 V220 yağların kararlılık seviyesi çok daha yüksektir. Genel olarak titreşimin söz konusu olunduğu çalışma ortamlarındaki mekanik kararlılığın iyi olması bakımından gresin yumuşamasını ve sistemden akmasını sağlamaktadır.

 

Suya Karşı Direnç

 Shell Gadus S2 V220 bu yağın formasyonları suya karşı dayanıklı olarak geliştirilmektedir.

 

Oksidasyon Kararlılığı

 Shell Gadus S2 V220 özel seçilmiş oldukları baz yağları sayesinde mükemmel aksidasyon kararlılığına sahip ve stok esnalarında kararlılığını korumaktadırlar. Yüksek sıcaklıklarda serleşmediği gibi kalıntılarda bırakmamaktadır.

 

Korozyona Karşı Mükemmel Koruma

⟩ Shell Gadus S2 V220 yüzeye tutunma özelliği çok yüksek olmakla kalmayıp bu sayede suyun rulmanlara karşı korozyonu korumaktadırlar.

 


 

Shell Gadus S2 V220 Uygulamaları 

 

Shell Gadus S2 V220 00

 Endüstriyel kapalı dişli kutularında, otomotiv sektöründeki merkezi sistem yağlarında, -30°C ile 120°C arasındaki çalışma sıcaklıklarında kullanılmaktadır.

 

Shell Gadus S2 V220 1

 Merkezi yağlama sistemlerin ve ağır yüklerin bulunduğu yerlerde, ortam sıcaklığında çalışan yüksek basınçlı dişli sistemlerinde, ağır yüklerin nemli çalışma şartlarının söz konusu oldukları yatak ve rulmanlarda ve düşük sıcaklıktaki gres yağlarda kullanılmaktadır.

 

Shell Gadus S2 V220 2

 Ağır yüklerin ve nemli çalışma şartlarının söz konusu oldukları yatak ve rulmanlarda -20°C ile 120°C arasındaki çalışma sıcaklıklarında kullanılmaktadır.