Molykote Yağ Ürünleri

Molykote Yağları Her Geçen Gün Tercih Sayısını Arttıran Ürünlerin Başında Geliyor. Dow Corning Firmasının Çalışmalarının Sonucunda Çıkan Bu Ürün, Satışını Ve Pazarlamasını Gerçekleştiren Firma Yine Dow Corning’tir.

 

Molykote yağları her geçen gün tercih sayısını arttıran ürünlerin başında geliyor. Dow Corning firmasının çalışmalarının sonucunda çıkan bu ürün, satışını ve pazarlamasını gerçekleştiren firma yine Dow Corning’tir. Endüstriyel alanların vazgeçilmezleri arasında yerini alan bu ürün daha çok kimya, montaj, bakım, gıda gibi alanlarda tercih edilmektedir. İçerisinde bulunan katkı maddeleriyle bu ürün özel bir yağ ibaresini kazanmıştır.

İçerisinde bulunan katkı maddeleriyle ürün zor problemlerin üzerinden kolaylıkla gelmektedir. Kalitesinden ötürü aşınma ve sürtünmeyi oldukça azaltan bu ürün kullanılan malzemenin ömrünü de bir hayli arttıracaktır. Enerji tasarrufu, hız ihtiyacı, zor koşullar gibi konularda da bizlere yararı hususunda bu ürünü kullanmak gerçekten de doğru kabul edilebilir bir davranış olacaktır.

 

 


 

Molykote Ürünlerinin Genel Özellikleri

 

→ Dow Corning firması tarafından üretilen Molykote yağları yüksek dereceli aşınmalara karşı oldukça dayanıklıdır. Ayrıca bu özelliğini ürün bir kere değil sürekli olarak yapmaktadır.

→ Genellikle güvenilir performans isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği bu ürün geniş sıcaklık değerlerine oldukça iyi tepkiler verebilmektedir.

→ Makinaların sularla başı oldukça derttedir. Üründe bulunan suya karşı direnç bu durumu ortadan kaldırmaktadır. Aynı zamanda ürün kimyasal tepkimelere de büyük oranda direnç gösterebilmektedir.

→ Bu ürün kullanılmadan önce ortamda aşınmalar sık sık gerçekleşmekteydi ancak bu sorunu ortadan kaldıran Molykote yağları ile korozyona karşı etkin bir mücadele gösterebilirsiniz.

→ Bunların dışında ürün yüksek oranda sıcaklığa maruz kalan yerlerde de kızak yataklarının yağlanmasında oldukça tercih edilmektedir.

 

Yüksek performanslı minerallerin karışımı sonucu elde edilen yağların satımıyla görevli Molykote firması günümüzde faaliyetlerine devam etmektedir. Ayrıca içerisinde kirletici maddelerin olmaması ürünün bu kadar popülerleşmesinde ki başlıca etkendir. Çeşitli testler sonucu üretilmiş yağların bu testlere girmesindeki başlıca amaç yüksek performans almaktadır. Bu testleri başarıyla geçen Molykote ürünlerini pek çok özel amaçlı alanlarda görmek mevcut. Ağır sanayi sektörü, beyaz eşya sektörü, araç sektörü gibi alanlara örnek olarak gösterilebilir. Bu sektörler molykote yağlarını tercih ederek makinalarının kullanım ömrünü arttırmıştır. Bu gibi yağların satışını gerçekleştiren Markam Petrol'le sizlerde iletişime geçerek dilediğiniz her konudaki sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.