Shell Omala

Shell Omala bugüne kadar satış departmanımızı en çok şaşırtan ürünlerden bir tanesi oldu. Shell Omala ile müşterilerin etkileşimi çok fazladır. Bu ürüne geçmek ve bu ürünün sunduğu dişli yağı kaliteli standartlarını deneyimlemek isteyen müşterilerin sayısı bir hayli fazla.

 

Shell Omala bugüne kadar satış departmanımızı en çok şaşırtan ürünlerden bir tanesi oldu. Shell Omala ile müşterilerin etkileşimi çok fazladır. Bu ürüne geçmek ve bu ürünün sunduğu dişli yağı kaliteli standartlarını deneyimlemek isteyen müşterilerin sayısı bir hayli fazla. Shell Omala ile dişli içerikli sistemlerinizde ve hareket merkezlerinize tam verime erişmeniz mümkündür. Shell Omala tam anlamıyla sıfır kayıpla tam enerji tüketimine odaklanmaktadır. Bu ürünü denedikten sonra, sahip olduğunuz makine ve içlerinde yer alan dişli sistem parçalarının çok daha dinamik bir şekilde çalışacaklarını gözlemleyeceksiniz. Shell Omala, dişlilerin sürtünme kuvvetinden etkilenmesini tam anlamıyla engellemektedir. Bu sayede dişlide sıfır enerji kaybıyla enerji üretmek hayal olmaktan çıkıp, sizin makineleriniz neredeyse oraya kadar gelir ve meyvelerini size sunar. Shell Omala kullanımı ve uygulama periyotları çok geniş bir üründür. Diğer ürünlere göre 2 kattan daha fazla dayanıklılık ve muhafazakar tavır sergileyen bu ürün, devamlı yağlama ve buna bağlı bakım masraflarının azalmasına neden olacaktır.

 


 

Shell Omala Hakkında

 

Bu malzeme dişli bakımı konusunda da büyük yeteneklere sahiptir. Dişli bakımı tam olarak yapılmayan bir hareket sistemi, kinetik enerji sistemin kalıcı enerji üretmek için çok fazla ve gereksiz enerji harcar. Ancak içerisinde Shell Omala gibi bir cevher bulunan sistemlerde, ne kadar çalışsa da sistemin parçaları henüz ilk günkü gibi aracın içerisinde kalacaktır. Bu sayede parça bakımlarına harcanan masraflarda ortadan tam anlamıyla kalkmaktadır. Shell Omala size en başta da belirttiğimiz üzere sadece bir yağ besleme kaynağı sunmaz, aksine yap ile beslenecek olan makinenin daha faydalı ve performanslı çalışması için etkileri de bulunmaktadır. Shell Omala dişli yağı ile yap bakım süreniz 6 ay ise 12 aya kadar çıkarabilirsiniz. Bazı sistemlerde sürtünme ve su teması çok az olduğu için bu süre 24 aya kadar çıkış yapabilmektedir.

Shell Omala Nedir(?) sorusuna cevap verdik. Sizlerin de tahmin edeceğiniz gibi bu ürün tam bir fiyat performans yağıdır. Bu yağın kullanımıyla, hemen her türlü alandan istediğiniz kadar kâr elde edebilirsiniz.

 


 

Shell Omala ve Diğer Dişli Yağları

 

Shell Omala ile diğer dişli yağları arasında, göz ardı edilemeyecek kadar fazla fark bulunmaktadır. Bu yağ, ilk olarak dünya genelinde ün salmış olan dişli yağı üretici olan Shell tarafından üretilmektedir. Bu sayede Shell Dişli Yağı kapsamında büyük garanti olanakları bulunmaktadır. Bu olanaklar sayesinde olası bir durumda firmamız başta olmak üzere, birçok farklı merciden destek talebinde bulunabilirsiniz. Shell Omala dişli yağı ile hem kaliteli bir hizmet alabilir, hem de beklentilerinizin de üstünü tanımlayan bir yağ beslemesi ile tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz.